За нас

Фирма АГЛ Груп ЕООД е създадена през 2014 г. в гр. София. Основен предмет на дейност е строителство, търговия, реконструкция и модернизация на жилищни и административни сгради, монтаж на окачени фасади, обшивки, окачени тавани, вътрешен интериор и строително-монтажни довършителни работи. За осъществяване на дейността си, фирмата разполага с висококвалифицирани специалисти с нужния опит и умения. Разполага със собствена материална база включваща: офис, производствено-складова база, транспортни средства, строителна механизация и строителен инвентар.

Много от колегите се специализираха в ново строителство, други фирми избраха покриви, хирдоизолация, строителство чрез алпинистки способи. Ние избрахме вътрешните ремонти, сегмент от пазара, който много фирми избягват, защото в него най-важен фактор е клиентът и ако не си готов да осигуриш перфектно качество на добра цена в разумни срокове, не можеш да бъдеш полезен с услугите си. За да бъдеш полезен на клиента си не е важно само да дадеш добра цена, да имаш желание за работа или “да спазариш обекта”. След години на трансформация пазарът на ремонти и строителство в България създаде нови правила, които промениха играта. Като цяло вече няма място за “майстори”, чиито имена започват с “бай” и за строители от старата школа. Ние смеем да твърдим, че предлагаме нещо, което много малко фирми в България предлагат, а именно: високи умения във всички области на строителството и вътрешните ремонти, екипировка, инструменти и машини от световен клас, подробни знания за всички видове дейности, хигиена на труда, приветливост и добро възпитание, отговорност към имуществото на клиента.

  • Оглед на обект. Фирма AGL Group Ltd. извършва огледи в удобно за Вас време в цялата страна, включително и почивните дни.
  • Консултация. Нашите специалисти ще дадат съвет за всяка услуга, която предлагаме, на място
Работим в почивните дни! 100%
Доказано качество с годините опит и многобройните ни клиенти. 100%
Проектиране 100%
Извозване на строителните отпадъци! 100%